|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.03.2016. u 20:01

SUTRA POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA SARAJEVO

Fudbalski klub Borac obaviještava sve navijače da, zbog ogromnog interesovanja za derbi utakmici 23. kola Premijer lige sa jednim od najvećih Borčevih premijerligaških rivala Sarajevom, već od sutra kreće prodaja ulaznica. Karte po cijeni od 4 KM (istok i sjever) i 7 KM (zapad) moći će da se kupe svaki dan u kafe-baru Garijeva pivnica od 7 do 24 časa, od četvrtka na Trgu Krajine svakim danom od 11 do 15 časova, te na dan utakmice na blagajnama Gradskog stadiona od 14 časova.

Fudbalski klub Borac poziva navijače da, zbog navedenog interesovanja i velike potražnje, te dijela ulaznica koji je već rezervisan, na vrijeme kupe svoju kartu za utakmicu, te da u subotu, 2. aprila, od 18:30 časova navijanjem sa tribina pomognu crveno-plavima u jednom od najvećih derbija bh. fudbala.

Istovremeno, Fudbalski klub Borac želi da naglasi da će sav prihod od prodaje ulaznica za utakmicu sa Sarajevom biti iskorišćen za saniranje ranije nastalih dugovanja kako bi klub dobio licencu za nastup u Premijer ligi i u sljedećoj takmičarskoj sezoni.

POMOZIMO BORCU SADA KADA JE NAJPOTREBNIJE!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net