SUTRA PROTIV KAIRATA

Nakon napornog rada, igrači Borca sa nestrpljenjem iščekuju još jednu utakmicu. Rival u sutrašnjem, trećem pripremnom duelu u Turskoj je ekipa Kairata. U prva dva meča Borac je remizirao, prvo 2:2 protiv Akrona, potom 0:0 sa Arsenalom iz Tule. Svi u taboru crveno-plavih ističu da je vrijeme za prvu pobjedu.

– Očekuje nas jako teška utakmica, protiv ekipe koja konstantno igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Kairat je težak protivnik, da li će izaći u najjačem sastavu ne znamo. Arsenal je izašao u dosta jakom sastavu protiv nas, odigrali smo 0:0, sigurno je da bismo voljeli da ostvarimo prvu pobjedu na pripremama, ali najvažnije je da ne bude nikakvih povreda, da pružimo jak otpor, da pokažemo neke stvari koje mi možemo, na kojima ćemo težiti u nastavku prvenstva. Pokušaćemo da pobijedimo, rekao je štoper Borca Strahinja Bošnjak.

I Dejan Meleg ističe da je red da treća bude – sreća, ali dodaje da se radi o izuzetno jakom protivniku.

– Nije akcenat na rezultatu, najbitnije je da se dobro spremimo i imamo određene minute da bismo bili spremni za početak prvenstva. Normalno kad igraš ne voliš da izgubiš, uvijek hoćeš da pobijediš, tako je ko god je na drugoj strani terena. Kairat je ozbiljna ekipa, sama činjenica da su igrali u Evropi, igrali protiv velikih ekipa i pobjeđivali ih govori sa su kvalitetan protivnik, naglašava je Meleg.

Utakmica Borac – Kairat Almati igra se sutra u Beleku sa početkom u 15.30 časova po našem vremenu, odnosno 17.30 po lokalnom.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.