СВИ ЗАЈЕДНО ДО ОСТВАРЕЊА ЦИЉА

Фудбалери Борца сутра од 19 часова (директан пренос на Моја ТВ) на Градском стадиону дочекују екипу зеничког Челика, која се пет кола прије краја првенства налази на седмом мјесту првенствене табеле са 35 бодова и по мишљењу тренера Борца Борчета Средојевића, обезбиједила је опстанак у Премијер лиги.

Челик је веома озбиљна екипа која има унутрашње проблеме али се то на резултатима не осјети. Представљају веома добар спој младости и искуства, играју тимски и квалитетно у одбрани уз мноштво дубинских лопти према двојици најопаснијих играча Карићу и Дедићу, а такође имају и играче који могу да издрже много трке на крилним позицијама. Што се нас тиче, радује ме да играчи све више добијају на самопоуздању и вјерујем да ће сутра показати још већи ниво залагања и борбености и стићи до веома важне побједе и резултатски кренути узлазном путањом. Постоји жеља и код играча, и код сваког појединца у клубу, у граду, у медијима и код наших вјерних навијача и само уколико мо сви заједно, можемо да остваримо свој циља, а то је опстанак у лиги – рекао је Средојевић на данашњој конференцији за новинаре.

У екипу се, након двије утакмице паузе, због црвеног картона, враћа искусни штопер Жељко Ђокић.

Након два везана пораза, долази нам утакмица која нам немјерљиво значи у борби за голи прволигашки живот. Уз максималан приступ, сматрам да можемо да дођемо до побједе над Челиком – навео је Ђокић.

Поред Ђокића, у комбинацији за тим ће бити и Угљеша Радиновић, док у протоколу неће бити Федора Предраговића, Арманда Манцеа, Лазара Марјановића и Марка Прљевића.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.