|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 15.04.2016. u 12:57

SVI ZAJEDNO DO OSTVARENJA CILJA

Fudbaleri Borca sutra od 19 časova (direktan prenos na Moja TV) na Gradskom stadionu dočekuju ekipu zeničkog Čelika, koja se pet kola prije kraja prvenstva nalazi na sedmom mjestu prvenstvene tabele sa 35 bodova i po mišljenju trenera Borca Borčeta Sredojevića, obezbijedila je opstanak u Premijer ligi.

Čelik je veoma ozbiljna ekipa koja ima unutrašnje probleme ali se to na rezultatima ne osjeti. Predstavljaju veoma dobar spoj mladosti i iskustva, igraju timski i kvalitetno u odbrani uz mnoštvo dubinskih lopti prema dvojici najopasnijih igrača Kariću i Dediću, a takođe imaju i igrače koji mogu da izdrže mnogo trke na krilnim pozicijama. Što se nas tiče, raduje me da igrači sve više dobijaju na samopouzdanju i vjerujem da će sutra pokazati još veći nivo zalaganja i borbenosti i stići do veoma važne pobjede i rezultatski krenuti uzlaznom putanjom. Postoji želja i kod igrača, i kod svakog pojedinca u klubu, u gradu, u medijima i kod naših vjernih navijača i samo ukoliko mo svi zajedno, možemo da ostvarimo svoj cilja, a to je opstanak u ligi – rekao je Sredojević na današnjoj konferenciji za novinare.

U ekipu se, nakon dvije utakmice pauze, zbog crvenog kartona, vraća iskusni štoper Željko Đokić.

Nakon dva vezana poraza, dolazi nam utakmica koja nam nemjerljivo znači u borbi za goli prvoligaški život. Uz maksimalan pristup, smatram da možemo da dođemo do pobjede nad Čelikom – naveo je Đokić.

Pored Đokića, u kombinaciji za tim će biti i Uglješa Radinović, dok u protokolu neće biti Fedora Predragovića, Armanda Mancea, Lazara Marjanovića i Marka Prljevića.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net