TAČKA NA SEZONU, NASTAVAK SA VOJVODIĆEM

V1

Koktelom za predstavnike medija u FK Borac stavili tačku na turbulentnu godinu. Nakon izborenog opstanka u Premijer ligi BiH, te eliminacije iz iste za „okruglim stolom“ u klubu su se pregrupisali i okrenuli povratku u elitu bh fudbala.

Predsjednik kluba Vico Zeljković otkrio je neke nove detalje i najavio planove kluba za budućnost.

– Hoću da kažem da ova godina na izmaku nije bila laka. Uz nas iz uprave su svo ovo vrijeme bili ljudi iz sportskog sektora, tu prije svega mislim na sportskog direktora Marka Maksimovića i trenera Darka Vojvodića. Hoću da vam kažem da smo sa trenerom Vojvodićem produžili ugovor do 2020. godine. Aktivno radimo i na pojačanjima, naša želja je Olimpijin Kingsli Boateng. Do pravoslavnog Božića će sve biti poznato, tada imamo sastanak sa Milanom Madarićem u Ljubljani. Da napomenem, da bi ljubljančani plaćali platu nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije. Sa Milanom Mandarićem ćemo razgovarati o modalitetima njegove pomoći Borcu od ljeta, ali za to nam je potreban i Zakon o sportu. Takođe, u februaru ćemo igrati i svojevrsnu revanš prijateljsku utakmicu protiv Olimpije u Ljubljani, otkrio je Zeljković.

Prozivka u Borcu je zakazana za 15. januar. Ekipa 28. januara odlazi na pripreme u Antaliju gdje će odigrati pet pripremnih utakmica.

– Arenasport BiH prenosiće sve duele našeg tima iz Turske! Fudbaleri Borca iz Turske se vraćaju 8. februara. U drugoj polovini mjeseca tim ponovo odlazi na pripreme, ovaj put u slovenačke Terme Čatež, rekao je predsjednik crveno – plavihi dodao da će svi dugovi prema bivšim igračima uskoro biti nulirani.

– Sa 500 000 KM zarađenim na Crveno – plavoj večeri ćemo riješiti taj problem. Ostavljaju obaveze prema dobavljačima, ali i to će doći na red. 

V2

Predsjednik Borca zahvalio se i Ognjenu Vranješu na nesebičnoj pomoći oko organizacije Crveno – plave večeri FK Borac.

– Vranješ je još jednom pokazao koliki je Borčevac i početkom godine ćemo ga ugostiti ovdje u prostorijama kluba gdje ćemo mu se na neki način odužiti za sve što je učinio, istakao je Vico Željković.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.