ТЕИНОВИЋ И БАШИЋ ЗА ЈАЧИ БОРАЦ

Далибор Теиновић и Ален Башић су нови играчи бањалучког Борца. Са њима је екипа добила на чврстини и агресивности у везном реду и у одбрани.
Теиновић је потписао двогодишњи уговор, док се Башић везао на једногодишњу вјерност клубу из Платонове улице. Слободан Старчевић, тренер Борца, задовољан је новим играчима који су јуче одрадили први тренинг са екипом. Теиновић игра на позицији задњег везног, док је Башић дефанзивац.

„Теиновића познајем одраније и играли смо заједно у Борцу. Истина, има 35 година, али мислим да у БиХ може да игра још двије године на високом нивоу“, рекао је Старчевић и додао:

„Башића не познајем најбоље, али сам добио информације да се ради о једном веома добром играчу. Никада га нисам гледао уживо, али сматрам да ће бити добро рјешење за нашу одбрану.

Иако су се Теиновић и Башић већ придружили екипи, шеф струке „црвено-плавих“ истакао је да ће тандем тешко дебитовати у мечу 2. кола БХ Телецом Премијер лиге БиХ који Борац игра на „Грбавици“ против освајача дупле круне Жељезничара.

„Тек треба да одраде неколико тренинга па да видимо у каквом физичком стању се налазе. Млади играчи су на отварању првенства против Звијезде показали да имају квалитет и они ће вјероватно имати предност у мечу против Жељезничара“, јасан је Старчевић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.