TIM KOJI DOBIJA: FK BORAC I KOMPANIJA M:TEL NASTAVLJAJU ZAJEDNIČKIM KORAKOM

Kaže ona stara sportska, da tim koji dobija ne treba da se mijenja, pa shodno tome FK Borac i kompanija M:TEL nastavljaju zajedničkim korakom treću godinu zaredom.

Saradnja je produžena na obostrano zadovoljstvo, a u ime generalnog sponzora našeg kluba, Jelena Trivan, generalni direktor kompanije M:TEL poručila je da očekuje nastavak dobrih rezultata na i van terena.

„Kompanija M:TEL treću godinu zaredom biće generalni sponzor FK Borac. U prethodne dvije godine, od kako smo se ujedinili, imali smo uspješnu saradnju krunisanu osvajanjem šampionske titule. Ne očekujemo ništa manje ni u ovoj sezoni. Mi smo tu da podržimo FK Borac, da podržimo momke, da im pružimo finansijsku podršku i da u svakom smislu budemo stub FK Borac. Od njih jedino, zauzvrat, tražimo dobre rezultate. Nije nepoznanica za javnost da kompanija M:TEL puno ulaže u sport. Mi smo generalni sponzor i Fudbalskog saveza BiH, ali mnogih fudbalskih i ostalih sportskih klubova. Tu smo da podržimo one koji su najbolji i one koji vrijede. U Republici Srpskoj i BiH sinonim za fudbal je FK Borac tako da je logično da uz njega ide najbolja i najveća kompanija koja postoji u Republici Srpskoj, ali i lider telekomunikacija u BiH. U ime kompanije M:TEL svim igračima i članovima klupskog rukovodstva želim puno sreće u ovoj sezoni i da nam osvjetlate obraz.“, poručila je Jelena Trivan, generalni direktor kompanije M:TEL.

U FK Borac ne kriju zahvalnost za dugogodišnju podršku koja stiže od kompanije M:TEL.

„Kompanija M:TEL je naš generalni sponzor minule tri godine, ali kompanija M:TEL već deceniju daje značajnu podršku ne samo našem klubu nego i čitavom sportu u Republici Srpskoj i BiH. Nama je zadovoljstvo što je kompanija M:TEL prepoznala naš rad u minulom periodu. Mi smo riješili milionska dugovanja, konstantno ulažemo u razvoj infrastrukture, a bilježimo i odlične rezultate na terenu. U ime FK Borac želim da se zahvalim kompaniji M:TEL na značajnoj podršci koju nam pruža.“, poručio je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.