ТРАВНИК НОВА ШАНСА ЗА ПРВЕ БОДОВЕ

Након два пораза у прва два кола, бањалучки Борац у трећој првенственој рунди гостује екипи Травника, која је у првих 180 минута освојила један бод и то на гостовању у Градачцу. Иако атмосфера у клубу сигурно није на задовољавајућем нивоу након неуспјеха против Младости и Сарајева, шеф стручног штаба Винко Мариновић се нада позитивном низу већ од сутрашње утакмице.

Сигурно је да након уводна два пораза никоме у клубу није лако, међутим морамо да гледамо напријед, односно ка мечевима који нас очекују. Као што је познато, стигао нам је велики број нових играча и свака седмица нам представља велики добитак за уигравање линија тима. Идемо у Травник да освојимо прва три бода, која би нам много значила на психолошком плану и сигурно је да ова екипа може много боље него што је то показала у прве двије утакмице – рекао је Мариновић, истакавши да у сутрашњој утакмици неће моћи да рачуна на Малбашића (вироза), Кастратовића (проблеми око регистрације), те Савића (повреда на тренингу).

Александар Субић пропустио је прве двије утакмице због директног црвеног картона из 30. кола прошлог првенства управо против Травника. Сада је стекао право наступа и, попут Мариновића, вјерује у освајање три бода на Пироти.

Очекује нас једна тешка утакмица јер је Травник познат као изузетно тврд домаћин. Међутим, квалитетно смо радили током ове седмице, добро смо се спремали и вјерујем да, уз један максималан приступ, можемо доћи до побједе. Травник нам је дужник из прошле сезоне и надам се да ћемо сада тај дуг наплатити и побједом се вратити на прави пут – рекао је Субић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.