TRENING OPORAVKA I UVOD U TAKTIKU

Fudbaleri Borca oko 15.00 časova su stigli u hotel Palisad na Zlatiboru. Odmah po dolasku otišli su na ručak, pa na popodnevni odmor.

-Moj drugi mandat ovdje. Uvijek je lijepo vratiti se u ovakav klub. Konkurencija je jaka, ali nadam se da ću biti od pomoći, rekao je Mladen Lučić, novi – stari čuvar mreže Borca.

Ekipa je od 18.30 časova odradila jednosatni trening oporavka. Isti je povremeno prekidala kiša, koja nije omela naše igrače.

-Momci su me super prihvatili, takođe poznajem i metode trenera Krunića. Ovo je veliki klub, drago mi je što sam ovdje, nadam se da ću se izboriti za svoje mjesto u timu, optimista je Dejan Bosančić, Borčevo pojačanje iz Željezničar Sport Tima.

Za sutra ujutro je planiran rad u teretani, pa prvi jutarnji trening na terenima popularne Švajcarije. Trener Krunić istakao je da će se na prvom treningu raditi na taktičko – tehničkim detaljima.

-Moja filozofija je takva da volim da momci kroz igru dođu do optimalne forme. Ovdje imamo sjajne uslove i udaramo temelj za sezonu koja nas očekuje. Veliki broj timova je tu, tako da u trenucima slobodnog vremena igrači mogu da se druže sa svojim prijateljima iz tih ekipa. Što se rada tiče, svaki dan ćemo imati dva treninga osim kad igramo utakmice i mislim da ćemo spremno dočekati predstojeće obaveze, istakao je trener Borca Branislav Krunić.

Kažimo i to da su pored crveno – plavih u hotelu Palisad između ostalih smješteni beogradski Partizan, Rad, Budućnost iz Podgorice, te novosadska Vojvodina.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.