ТРИ БОДА СУ ИМПЕРАТИВ

Иако су у Мостару фудбалери Борца пружили добру партију, нису имали среће да је конкретизују са голом или освајањем макар једног бода. Времена за тугу нема, јер већ сутра на Градски стадион долази екипа Радника, која је протекле седмице остала без првог тренера Дарка Несторовића, а нањегово мјесто је постављен Јовица Лукић. У Борцу знају слабости сутрашњег ривала, али првенствено гледају у своје двориште анализирајући грешке из претходних мечева.

– Три везана пораза су иза нас, голове смо примали неспретно и несрећно, а једини кикс нам се догодио на утакмици са Славијом, гдје нисмо били на високом нивоу у сегменту реализације. Сматрам да имамо довољно искуства, енергије и квалитета да оправдамо улогу фаворита и упишемо три врло важна бода уочи репрезентативне паузе – нагласио је Борчев стратег Слободан Старчевић.

Капитенска трака ће и на овој утакмици бити на руци Бориса Распудића, поузданог штопера, који обећава максималан ангажман свих играча и побједу за мирнији наставак сезоне.

– Серија лоших резултата је иза нас, мада смо свјесни да Радник нема шта да изгуби у Бањалуци и да ће играти растерећено. Ми морамо да пронађемо рецепт за њихов бункер и очекујем побољшање у реализацији, која нам је шкрипала у претходном периоду – рекао је Распудић.

Сви играчи, осим повријеђеног Башића, конкуришу за сутрашњи меч.

– Неће бити већих промјена у саставу. На Башића не могу да рачунам, а успјели смо пред крај прелазног рока да ангажујемо Вулета Тривуновића, који ће бити право појачање у посљедњој линији тима. Он ће конкурисати за утакмицу против Челика. Након сутрашњег сусрета са Радником услиједиће два дана паузе, а у сриједу ће играчи који су имали мању минутажу одиграти пријатељски меч са Текстилцом из Дервенте. Наредног викенда је планиран још један контролни меч са квалитетним противником из региона – додао је Старчевић.

Утакмица Борац – Радник почиње у 20.00 часова, а судиће ју Емир Алечковић из Сарајева са помоћницима Харисом Баковићем (Сарајево) и Амером Мацићем (Мостар). Делегат меча је Горан Скоко (Љубушки).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.