ТРИ ФУДБАЛЕРА БОРЦА ПОВРИЈЕЂЕНА У СЛОВЕНИЈИ

У пријатељској утакмици одигураној јуче у словеначком Трбовљу, у склопу прославе Дана Града Трбовља, фудбалери Борца су резултатом 0:1 савладали домаћи Рудар, који се такмичи у трећој словеначкој лиги, група центар. Једини гол за „црвено-плаве“, који су наступили у комбинованом саставу, постигао је Тони Јовић у 33. минуту.

Међутим, ни овај сусрет, који је посматрало око 500 гледалаца, није могао да протекне без проблема по стручни штаб клуба из Платонове улице јер су се у Бањалуку, неки лакше а неки теже, повријеђени вратили Александар Субић, Душан Стевандић и Ајдин Реџић.

Субићу је натечена усна након дуела са једним од фудбалера Рудара, Стевандићу је такође након дуела пукла аркада, док је Реџић сломио метатарзалну кост у стопалу лијеве ноге и још увијек се не зна са сигурношћу колико ће одсуствовати са терена.

Иначе, фудбалери Борца су од сутра званично на одмору, а датум почетка припрема за наредну сезону још увијек није познат. У наредну такмичарску сезоне Борац ће ући без везисте Милоша Жеравице, који каријеру наставља у мостарском Зрињском, који је протеклу сезону завршио на трећем мјесту и изборио наступ у квалификацијама за Лигу Европе.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.