|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.06.2015. u 14:25

TRI FUDBALERA BORCA POVRIJEĐENA U SLOVENIJI

U prijateljskoj utakmici odiguranoj juče u slovenačkom Trbovlju, u sklopu proslave Dana Grada Trbovlja, fudbaleri Borca su rezultatom 0:1 savladali domaći Rudar, koji se takmiči u trećoj slovenačkoj ligi, grupa centar. Jedini gol za “crveno-plave”, koji su nastupili u kombinovanom sastavu, postigao je Toni Jović u 33. minutu.

Međutim, ni ovaj susret, koji je posmatralo oko 500 gledalaca, nije mogao da protekne bez problema po stručni štab kluba iz Platonove ulice jer su se u Banjaluku, neki lakše a neki teže, povrijeđeni vratili Aleksandar Subić, Dušan Stevandić i Ajdin Redžić.

Subiću je natečena usna nakon duela sa jednim od fudbalera Rudara, Stevandiću je takođe nakon duela pukla arkada, dok je Redžić slomio metatarzalnu kost u stopalu lijeve noge i još uvijek se ne zna sa sigurnošću koliko će odsustvovati sa terena.

Inače, fudbaleri Borca su od sutra zvanično na odmoru, a datum početka priprema za narednu sezonu još uvijek nije poznat. U narednu takmičarsku sezone Borac će ući bez veziste Miloša Žeravice, koji karijeru nastavlja u mostarskom Zrinjskom, koji je proteklu sezonu završio na trećem mjestu i izborio nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net