ТРИЈУМФОМ САЧУВАТИ УГЛЕД БОРЦА

Фудбалери Борца одиграће данас на Градском стадиону са почетком у 17 часова посљедњу утакмицу у Премијер лиги за сезону 2013-14. Ривал Борца биће екипа Травника, која, да би се и сљедеће сезоне такмичила у елитном рангу, мора у граду на Врбасу да освоји бар један бод, како не би зависила од утакмице у којој се састају Рудар и Жељезничар.

Према ријечима шефа стручног штаба Борца Винка Мариновића, обавеза Борца је да сутра тријумфује на опроштају од навијача и сачува углед клуба.

Увијек ће бити разноразних прича, међутим морам да кажем да у сутрашњој утакмици признајем само побједу. Борац првенствено игра за себе и не интересује нас судбина других клубова. Знамо да се Травник бори за опстанак и да му је повољан исход потребан, међутим морамо да сачувамо име клуба и освојимо сва три бода – рекао је Мариновић.

На нама је да сутра покажемо да су приче о препуштању бодова без основа. Желимо да освојимо сва три бода и тако се на најљепши начин опростимо од наших навијача, који су нас бодрили током цијеле сезоне – поручио је капитен Борца Асмир Авдукић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.