|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 10.05.2014. u 13:59

TRIJUMFOM SAČUVATI UGLED BORCA

Fudbaleri Borca odigraće danas na Gradskom stadionu sa početkom u 17 časova posljednju utakmicu u Premijer ligi za sezonu 2013-14. Rival Borca biće ekipa Travnika, koja, da bi se i sljedeće sezone takmičila u elitnom rangu, mora u gradu na Vrbasu da osvoji bar jedan bod, kako ne bi zavisila od utakmice u kojoj se sastaju Rudar i Željezničar.

Prema riječima šefa stručnog štaba Borca Vinka Marinovića, obaveza Borca je da sutra trijumfuje na oproštaju od navijača i sačuva ugled kluba.

Uvijek će biti raznoraznih priča, međutim moram da kažem da u sutrašnjoj utakmici priznajem samo pobjedu. Borac prvenstveno igra za sebe i ne interesuje nas sudbina drugih klubova. Znamo da se Travnik bori za opstanak i da mu je povoljan ishod potreban, međutim moramo da sačuvamo ime kluba i osvojimo sva tri boda – rekao je Marinović.

Na nama je da sutra pokažemo da su priče o prepuštanju bodova bez osnova. Želimo da osvojimo sva tri boda i tako se na najljepši način oprostimo od naših navijača, koji su nas bodrili tokom cijele sezone – poručio je kapiten Borca Asmir Avdukić.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net