У фокусу: Јаков Благаић

Од почетка сезоне ухватио је прави ритам и један је од најзапаженијих играча наше екипе, а најбољу утакмицу одиграо је у минулом премијерлигашком колу.

Јаков Благаић са два постигнута гола повео је саиграче ка преокрету и новој побједи. Ипак, лични учинак не жели да истиче и каже да је најважније што је екипа наставила тријумфални низ.

„Није било нимало лако након што смо примили два гола. Нисмо искористили неке шансе које су нам се указале, а потом је противник казнио наше грешке. Ипак, вјеровали смо да можемо до преокрета и то смо на крају успјели да урадимо. Најважније је да смо „окренули“ утакмицу у своју користи и да смо остварили нову побједу.“, прича Благаић.

Јаков је један од оних играча за које већ након десетак минута виђеног на тренингу можете рећи: „овај зна све са лоптом“. Не либи се да направи потез за публику, па сви прижељкују да му „маказице“ уђу у мрежу, али ван терена не жели да истиче свој учинак и игру.

„Не бих да причам о својој игри. Нека то други раде. На мени је да напорно радим, да дам пун допринос екипи и да сви заједно остваримо зацртане циљеве. Наравно, драго ми је ако су навијачи задовољни играма, а ја се надам да ће долазити у што већем броју. Значи нам подршка са трибина.“, каже Благаић.

Фудбалери Борца постигли су чак двадесет голова у минуле четири такмичарска утакмице.

„То је заиста завидна статистика. Није лако постићи двадесет голова на пет утакмица. Надам се да ћемо тако наставити. Екипа се „подигла“, играмо све боље и надам се да ћемо бити још бољи како сезона буде одмицала.“, каже Благић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.