У фокусу: Милан Макарић

Са два гола и асистенцијом трасирао нам је пут ка првој побједи у новој сезони. Милан Макарић „прорадио“ је у правом тренутку, па је синоћ на Градском стадиону заслужио титилу најбољег играча утакмице. Након проспаване ноћи сумира утиске.

„Пресрећан сам што сам постигао два гола и додао асистенцију, али прије свега што је цијела екипа пружила одличну партију на нашем стадиону и пред нашим навијачима. Сјајан осјећај. Пружили смо одличну фудбалску представу и морамо да наставимо у истом ритму.“, прича Макарић.

Побједа над Игманом вриједи нам више од три бода. Након уводног првенственог пораза екипи је била пријеко потребна ињекција сампоуздања, а добра игра и четири гола у мрежи ривала показала су да је Грбавица била само лош дан.

„Подигли смо се након пораза од Жељезничара. Анализирали смо грешке које смо направили и одмах смо се, и у наредној утакмици, вратили на прави пут. Побједа коју смо остварили је изузетно важна због сампоуздања и вјерујем да је ово наговјештај све бољих игара.“, каже Макарић. Милан је Борчев дрес задужио прије мјесец дана.

Привикао се, каже, на систем игре и нове саиграче, а увјерен је да наши „црвено плави“ могу пуно у тек започетој сезони. „Сматрам да наша екипа има огроман потенцијал и квалитет да се боримо за титулу. Оно што сам до сада могао да примјетим је да има доста квалитетних екипа у лиги, али ако ми будемо у свакој утакмицу на нивоу из двомеча са бечком Аустријом, те Игмана, онда ћемо се ми све питати на терену и нико неће моћи да се наигра против нас.“, каже Макарић Хвали своје саиграчи, али пун је хвале и на рачун навијачке подршке.

„Атмосфера на Градском стадиону је сјајна. Навијачи су јос једном показали колико воле овај клуб и сигуран сам да ћемо им се добрим играма и резултатима одужити за велику подршку коју нам пружају на свакој утакмици.“, каже Макарић. Привикао се и на своју нову фудбалску адресу. Бањалука му је, каже, већ прирасла срцу.

„Бањалука ми прија и уживам у сваком тренутку у граду. Користим слободно вријеме да прошетам и да се упознам са градом и за сада је све онако како треба да буде. Заиста, није флоскула, али долазак у Борац и Бањалуку је био прави погодак за мене и вјерујем да ће ово бити успјешна сезона.“ за крај ће Макарић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.