U KAKNJU NE SMIJE BITI KIKSA

Fudbaleri Borca sutra igraju meč osmine finala Kupa BiH protiv Rudara u Kaknju. Kao i u Bijeljini, naš tim će biti oslabljen jer trener Jagodić neće moći računati na povrijeđenog kapitena Stojan Vranješ, te Ivana Crnova i novajliju Dejana Melega.

Crnov je nakon meča u Bijeljini prijavio povredu, pa će ostati u Banjaluci gdje će raditi sa kondicionim trenerom. Takođe, Dejan Meleg nema pravo nastupa u Kupu BiH i on će raditi sa ova dva igrača. Najnovije pojačanje još rješava i papirologiju i nada se da će steći pravo nastupa do narednog prvenstvenog duela.

-Sve raspoložive snage vodim u Kaknj. Tamo ne smije biti greške. Moramo biti maksimalno koncentrisani i proći Rudar. Oni su lideri u Prvoj ligi Federacije i jako su nezgodni na svom terenu. Međutim, mi smo Borac, momci moraju da shvate čiji grb nose i da izbore prolazak u narednu rundu. Imamo problema sa izostancima, ali izgovora nema, naše se zna, jasno je poručio Vlado Jagodić.

Borac u četiri dana ima dva meča u Kaknju. Najprije sutrašnji kup meč, koji se igra od 15.00 časova, a zatim u nedelju crveno – plavi igraju protiv Mladosti duel u prvenstvu BiH.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.