У МЕДУЛИН ПО ФОРМУ!

igor

Експедиција Борца која сутра ујутро путује у Медулин на припреме бројаће 38 људи, од тога 27 играча. Ново име на списку је Станко Малиновић из шиповачке Горице, који је на проби. Такође, са екипом путује и млади Владимир Арсић, изданак Борчеве школе.

spisak
– Добро смо одрадили овај уводни дио. Играчи су одрадили тестове, сви су здрави. Спремни одлазимо у Медулин. Надамо се да ћемо се добро спремити за наставак првенства. По повратку у Бањалуку имаћемо јаснији слику о екипи. Такође, не искључујем могућност да дође још неко појачање, али само на позицији гдје се увјеримо да смо “танки”, рекао је тренер Борца Игор Јанковић.
Фудбалери Борца у Хрватској ће учествовати на Арена Купу 2018. Црвено-плави су смјештени у “Плаву” групу са хрватским прволигашима Славен Белупом и Интером, те словеначком екипом Алуминиј. У другој, “Црвеној” групи су Локомотива из Загреба и винковачка Цибалија, те Зрињски и Анкаран из Словеније.

Борац први меч игра већ у недељу против Алуминија. У сриједу, 24. јануара изабранике Игора Јанковића очекује меч другог кола против Славен Белупа, док је у суботу 27. јануара на програму посљедњи сусрет у групи против Интера. Све три утакмице црвено-плави ће играти у термину од 15.00 часова.

У уторак и сриједу, 30 и 31. јануара играће се мечеви за пласман.

Из клуба и информација да је потписан уговор о сарадњи са Факултетом физичког васпитања и спорта у Бањалуци, гдје ће се стручно усавршавати Борчеви кадрови.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.