|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 19.01.2018. u 12:28

U MEDULIN PO FORMU!

igor

Ekspedicija Borca koja sutra ujutro putuje u Medulin na pripreme brojaće 38 ljudi, od toga 27 igrača. Novo ime na spisku je Stanko Malinović iz šipovačke Gorice, koji je na probi. Takođe, sa ekipom putuje i mladi Vladimir Arsić, izdanak Borčeve škole.

spisak
– Dobro smo odradili ovaj uvodni dio. Igrači su odradili testove, svi su zdravi. Spremni odlazimo u Medulin. Nadamo se da ćemo se dobro spremiti za nastavak prvenstva. Po povratku u Banjaluku imaćemo jasniji sliku o ekipi. Takođe, ne isključujem mogućnost da dođe još neko pojačanje, ali samo na poziciji gdje se uvjerimo da smo “tanki”, rekao je trener Borca Igor Janković.
Fudbaleri Borca u Hrvatskoj će učestvovati na Arena Kupu 2018. Crveno-plavi su smješteni u “Plavu” grupu sa hrvatskim prvoligašima Slaven Belupom i Interom, te slovenačkom ekipom Aluminij. U drugoj, “Crvenoj” grupi su Lokomotiva iz Zagreba i vinkovačka Cibalija, te Zrinjski i Ankaran iz Slovenije.

Borac prvi meč igra već u nedelju protiv Aluminija. U srijedu, 24. januara izabranike Igora Jankovića očekuje meč drugog kola protiv Slaven Belupa, dok je u subotu 27. januara na programu posljednji susret u grupi protiv Intera. Sve tri utakmice crveno-plavi će igrati u terminu od 15.00 časova.

U utorak i srijedu, 30 i 31. januara igraće se mečevi za plasman.

Iz kluba i informacija da je potpisan ugovor o saradnji sa Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta u Banjaluci, gdje će se stručno usavršavati Borčevi kadrovi.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net