|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 05.08.2016. u 14:53

U MISLIMA SAMO OSVAJANJE TITULE

Prvu utakmicu u okviru šampionata Republike Srpske fudbaleri Borca odigraće sutra na Gradskom stadionu, gdje od 19 časova dočekuju ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. Crveno-plavi tabor ima samo jedan cilj: pobjedom započeti prvoligaško takmičenje i trijumfalno krenuti put ka ostvarenju ambicija koje su u predstojećoj sezoni šampionske.

Nakon pripremnog perioda, prvi rival u zvaničnim utakmicama nam je Slavija, tako da renomiranijeg protivnika na startu lige nismo mogli da dobijemo. U sutrašnjoj utakmici bićemo oslabljeni neigranjem Borisa Gavrića koji je doživio povredu ukrštenih ligamenata, po tri žuta kartona su prenijeli Gedeon Guzina, Borislav Erić i Nemanja Vejnović, Boris Raspudić je takođe povrijeđen, ali ne tražimo alibi. Već ranije sam rekao da nam je jedini cilj osvajanje titule i tako ćemo se i postaviti u svakoj utakmici, počevši već od sutra – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Borca Zoran Dragišić.

Kapiten i povratnik u crveno-plave redove iz ekipe bijeljinskog Radnika Asmir Avdukić takođe smatra da osvajanje bodova neće izostati.

Očekuje nas sezona u Prvoj ligi RS, u kojoj Borac ima ambicije da se okiti šampionskom titulom i vrati u Premijer ligu. Očekuje nas dosta zahtjevno takmičenje, ali vjerujem da ćemo već od sutra pokazati da smo prvi favoriti za osvajanje trofeja – naveo je Avdukić.

Glavni sudija sutrašnje utakmice je Velimir Drinić iz Modriče.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net