У МОСТАР ПО БОД(ОВЕ)

Непланиран пораз против Славије је архивиран и све мисли су окренуте према недјељи и гостовању у Мостару. Зрињски је врло неугодан противник, осокољен побједом у Травнику вјероватно ће тражити потврду добре игре и резултата у судару са Борцем. Традиција сусрета ова два тима Под Бијелим Бријегом је на страни домаћина, али традиције и постоје да би се срушиле.

– Анализирали смо утакмицу против Славије и уочили гдје смо гријешили. Одрадили смо четири врло квалитетна тренинга, конкуренција је појачана повратком Распудића, Теиновића и Башића, тако да се надам да имамо довољно снаге и знања да оставримо позитиван резултат, уз напомену да ће услови за игру бити врло добри – истакао је Слободан Старчевић, шеф стручног штаба Борца.

У прва три кола најстандарднији фудбалер Борца је био Александар Радуловић. Неуморна радилица на средини терена и одличан у кварењу противничке игре, све су то особине које су га красиле и које треба показати и у недјељу.

– Знамо све њихове добре и лоше стране, идемо растерећено у намјери да покушамо остварити повољан резултат. Самопоуздања нам не мањка, али морамо дати максимум како би се вратили уздигнуте главе из Мостара – нагласио је Радуловић.

Шеф стручног штаба Слободан Старчевић је поднио извјештај Управном одбору клуба након прва три кола. Извјештај је усвојен уз напомену да нема санкција према играчима, али ће бити одређених корекција у понашању.

– Људи смо и нормално је да погријешимо у одређеним ситуацијама. Санкције би биле контрапродуктивне и сматрам да се кроз тренинге и утакмице све грешке могу отклонити. Ми идемо у Мостар да освојимо бод, али ћемо у таквој игри покушати „ишчепркати“ сва три. Теиновић и Башић ће заузети своја мјеста у тиму, као и капитен Распудић. Процијенио сам да су три везане утакмице за Рунића превелико оптерећење и он ће овога пута почети са клупе, као и Жижовић, који није крио разочарење што га није било у комбинацији за прошли меч. Повратак Дугића у праву форму од великог је значаја, он је једини прави шпиц, тако да очекујем и конкретне учинке у напдачкој линији – додао је Старчевић.

Утакмица Зрињски – Борац игра се у недјељу у 20.00 часова, а правду ће дијелити судијска тројка на челу са Елмиром Пилавом из Сарајева, док ће улогу помоћника обављати Сретен Удовичић (Приједор) и Харис Баковић (Сарајево).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.