|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.04.2012. u 18:11

U NOVOM GRADU OVJERITI FINALE

Pobjedom od 3:1 u prvom meču polufinala Kupa RS fudbaleri Borca su jednom nogom u finalu ovog takmičenja, a da bi branili trofej osvojen prošle godine biće potrebno da ulogu favorita opravdaju na terenu. Revanš susret protiv Slobode igra se sutra sa početkom u 16.00 časova na stadionu Mlakve. Trener Slaviša Božičić će na ovom meču dati priliku fudbalerima koji nisu imali preveliku minutažu u prethodnom periodu, ali očekuje mnogo bolji pristup nego na prvoj utakmici u Banjaluci.

– Do sada smo se četiri puta radovali kao pobjednici Kupa RS i po tome smo najuspješnija ekipa u ovom takmičenju. Imamo dobar rezultat iz prvog susreta, ali Slobodu ne smijemo podcijeniti nijednog trenutka. Biće to prilika da se nametnemo šefu stručnog štaba, kao i susret protiv Omladinca u Kupu Banjaluke. Samopouzdanje nam je na visokom nivou poslije trijumfa nad Olimpikom i sada je plasman na evropsku scenu vrlo blizu. Želimo ove sezone odbraniti trofej u Kupu Republike Srpske i uz disciplinovanu igru mislim da možemo izboriti finale – istakao je golman Siniša Marčetić.

Dodajmo ovome da je Apelaciona komisija N/FS BiH potvrdila kaznu banjalučkom Borcu, koji će do kraja sezone svoje domaće utakmice igrati bez prisustva publike. Žalba Borca nije usvojena na današnjem sastanku, kojem je prisustvovao i direktor aktuelnog šampiona Radmilo Šipovac, tako da će izabranici Slaviše Božičića utakmice protiv Zvijezde, Čelika, Goška i Slavije igrati pred praznim tribinama. Naredni prvenstveni meč Borac igra na Grbavici u subotu sa početkom u 19:45.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net