U POZITIVNOM RASPOLOŽENJU DO POBJEDE!

Fudbaleri Borca sutra u Banjaluci dočekuju Mladost iz Doboja kod Kaknja u utakmici 5. kola Premijer lige BiH. Cilj je pobjeda i odnosno „ovjera“ tri boda osvojena u minulom kolu u Bijeljini.

-Mladost je kvalitetan protivnik koji je osvojio sve bodove na strani. Pokazali su da znaju da igraju čvrsto i na rezultat. Ne očekuje nas lagan susret kao što svi mislie. Poslije utakmice u  Bijeljini se nalazimo u pozitivnoj atmosferi što ne sme da nas zavara. Ovu sedmicu koja je iza nas smo iskoritili za oporavak jer je po onako teškim uslovima u prethodnom kolu bilo izuzetno teško igrati. Imamo dosta igrača koji su bili povijeđeni na prethodnom meču i nisu u potpunosti mogli da učestvuju u trenažnom procesu ali mislim da spremni dočekujemo meč.  Biće ovo teška utakmica na psihološkom planu, jer od nas se očekuje pobjeda pred domaćom publikom. Mi, naravno idemo na pobjedu, ali na terenu moramo pokazati da postepeno ulazimo u formu. Za Mladost u prošlom kolu nisu igrala tri najbolja igrača. Rezultat iz prošlog kola ne bi trebalo da nas zavara. Najveća prijetnja je Famino, koji je veoma kvalitetan i brz, imaju čvrstu sredinu, igraju kompaktno, agresivno. Mi ćemo morati kroz kavlitetan i brz pas prenijeti igru na protivničku stranu. Moramo biti konkretniji nego u prethodnih utakmicama kako bismo došli u više prilika, rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Borčev šef struke nema problema s povredama i suspenzijama, tako da za Mladost može računati na sve raspoložive snage.

-Očekujem da ćemo biti maksimalno spremni, odgovorni i motivisani. Nadam se da ćemo dati sve od sebe i osvojiti tri boda, jasan je bio napadač Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Mladost (DK) igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 20.30 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.