У ПРИЈЕДОР ПО ПОБЈЕДУ

На данашњој прес конференцији новинарима су се обратили Милорад Билбија, помоћни тренер Борца и Драгослав Стакић, поуздани дефанзивац актуелног шампиона. Уочи утакмице 19. кола Премијер лиге против приједорског Рудара атмосфера у екипи је врло добра, а играчи ће све учинити да она буде још боља уколико забиљеже тријумф на сутрашњем гостовању.

– Добро познајем екипу Рудара. Знам њихове врлине и мане, велики хендикеп њиховом новом шефу стручног штаба а нашем дојучерашњем тренеру представљаће одсуство неколицине стандардних првотимаца. Међутим, максимално опрезни улазимо у тај двобој јер и нама он пуно значи, како би задржали позитивну атмосферу до утакмице са Жељезничаром у полуфиналу Купа – рекао је Стакић.

Осим Немање Билбије, који неће бити на располагању, сви остали фудбалери спремни дочекују дуел са Рударом. Радује податак да је екипа била голгетерски расположена у сриједу против новоградске Слободе, сегмент игре који је заказао против Широкобријежана.

– Одлично смо радили на тренинзима током седмице. Играчи полако прихватају захтјеве новог шефа струке и са доста оптимизма гледамо на меч са Рударом. Знамо да је било одређених промјена у њиховом клубу, али то нас не смије опустити јер само дисциплинованом и агресивном игром можемо доћи до тријумфа, што сви прижељкујемо. Биће то један врло занимљив меч, а ја се искрено надам да ће наша побједа бити добра увертира за предстојеће сусрете који нас очекују – истакао је Милорад Билбија.

Утакмица у Приједору почиње у 15.30, а судиће ју Емир Алечковић из Сарајева, са помоћницима Алиспахићем из Зенице и Баковићем из Сарајева.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.