|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.03.2012. u 13:59

U PRIJEDOR PO POBJEDU

Na današnjoj pres konferenciji novinarima su se obratili Milorad Bilbija, pomoćni trener Borca i Dragoslav Stakić, pouzdani defanzivac aktuelnog šampiona. Uoči utakmice 19. kola Premijer lige protiv prijedorskog Rudara atmosfera u ekipi je vrlo dobra, a igrači će sve učiniti da ona bude još bolja ukoliko zabilježe trijumf na sutrašnjem gostovanju.

– Dobro poznajem ekipu Rudara. Znam njihove vrline i mane, veliki hendikep njihovom novom šefu stručnog štaba a našem dojučerašnjem treneru predstavljaće odsustvo nekolicine standardnih prvotimaca. Međutim, maksimalno oprezni ulazimo u taj dvoboj jer i nama on puno znači, kako bi zadržali pozitivnu atmosferu do utakmice sa Željezničarom u polufinalu Kupa – rekao je Stakić.

Osim Nemanje Bilbije, koji neće biti na raspolaganju, svi ostali fudbaleri spremni dočekuju duel sa Rudarom. Raduje podatak da je ekipa bila golgeterski raspoložena u srijedu protiv novogradske Slobode, segment igre koji je zakazao protiv Širokobriježana.

– Odlično smo radili na treninzima tokom sedmice. Igrači polako prihvataju zahtjeve novog šefa struke i sa dosta optimizma gledamo na meč sa Rudarom. Znamo da je bilo određenih promjena u njihovom klubu, ali to nas ne smije opustiti jer samo disciplinovanom i agresivnom igrom možemo doći do trijumfa, što svi priželjkujemo. Biće to jedan vrlo zanimljiv meč, a ja se iskreno nadam da će naša pobjeda biti dobra uvertira za predstojeće susrete koji nas očekuju – istakao je Milorad Bilbija.

Utakmica u Prijedoru počinje u 15.30, a sudiće ju Emir Alečković iz Sarajeva, sa pomoćnicima Alispahićem iz Zenice i Bakovićem iz Sarajeva.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net