У ТРАВНИК НА ПОБЈЕДУ

Након што су у уторак изборили пласман у полуфинале Купа РС, побиједивши Јединство у Жеравици, фудбалери Борца се окрећу једном од најтежих гостовања у јесењем дијелу сезоне. Екипа Травника је у незавидној ситуацији и сваки губитак бодова на домаћем терену гурнуо би их у још тежи положај. Тренер Борца Слободан Старчевић вјерује у квалитет својих изабраника и нада се позитивном резултату.

– Травник је врло неугодна екипа и ово гостовање морамо схватити озбиљно уколико желимо да се вратимо непоражени. Утакмица у Жеравици била одличан тест за нашу екипу, јер нас сличан сусрет очекује и сутра на стадиону Пирота. Травник ће бити изузетно мотивисан, али вјерујем да имамо довољно снаге да искористимо њихове слабости – нагласио је Старчевић.

Након што је паузирао у прошлом колу против Широког Бријега искусни везиста Далибор Теиновић се враћа у стартних 11. Онај ко буде добио битку на средини терена може се надати коначном тријумфу.

– Морамо бити максимално сконцентрисани, јер нема сумње да је ово најтеже гостовање ове јесени. Наше добре партије из претходног периода нисмо материјализовали резултатски, тако да је ово прилика да поправимо бодовни салдо. Остала су два кола до краја и уколико желимо да се боримо за сам врх онда је шест бодова наш императив – рекао је Теиновић.

Умјесто кажњених Васиљевића и Стокића наступиће Жарић и Дугић. Утакмица на стадиону Пирота почиње у 13.00 часова а судиће ју Р. Вукасовић из Требиња, са помоћницима Д. Бељом (Мостар) и А. Чишићем (Мостар).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.