|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.11.2012. u 13:46

U TRAVNIK NA POBJEDU

Nakon što su u utorak izborili plasman u polufinale Kupa RS, pobijedivši Jedinstvo u Žeravici, fudbaleri Borca se okreću jednom od najtežih gostovanja u jesenjem dijelu sezone. Ekipa Travnika je u nezavidnoj situaciji i svaki gubitak bodova na domaćem terenu gurnuo bi ih u još teži položaj. Trener Borca Slobodan Starčević vjeruje u kvalitet svojih izabranika i nada se pozitivnom rezultatu.

– Travnik je vrlo neugodna ekipa i ovo gostovanje moramo shvatiti ozbiljno ukoliko želimo da se vratimo neporaženi. Utakmica u Žeravici bila odličan test za našu ekipu, jer nas sličan susret očekuje i sutra na stadionu Pirota. Travnik će biti izuzetno motivisan, ali vjerujem da imamo dovoljno snage da iskoristimo njihove slabosti – naglasio je Starčević.

Nakon što je pauzirao u prošlom kolu protiv Širokog Brijega iskusni vezista Dalibor Teinović se vraća u startnih 11. Onaj ko bude dobio bitku na sredini terena može se nadati konačnom trijumfu.

– Moramo biti maksimalno skoncentrisani, jer nema sumnje da je ovo najteže gostovanje ove jeseni. Naše dobre partije iz prethodnog perioda nismo materijalizovali rezultatski, tako da je ovo prilika da popravimo bodovni saldo. Ostala su dva kola do kraja i ukoliko želimo da se borimo za sam vrh onda je šest bodova naš imperativ – rekao je Teinović.

Umjesto kažnjenih Vasiljevića i Stokića nastupiće Žarić i Dugić. Utakmica na stadionu Pirota počinje u 13.00 časova a sudiće ju R. Vukasović iz Trebinja, sa pomoćnicima D. Beljom (Mostar) i A. Čišićem (Mostar).

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net