У ТУЗЛУ ПО БОД(ОВЕ)

У Борцу је атмосфера знатно ведрија послије тријумфа над Челиком, али времена за славље нема, јер убрзани ритам играња утакмица у Премијер лиги доноси ново искушење. Гостовање у Тузли је по ријечима тренера Борца једна од најтежих утакмица ове сезоне.

– Слобода је у кризи и за опстанак јој је пријеко потребна побједа. Довели су искусног стручњака уочи сутрашњег меча, међутим ми имамо свој циљ и жеља нам је да останемо непоражени. Присутни су одређени кадровски проблеми, али тако је од прве моје утакмице на кормилу Борца. Недостајаће нам Крунић, Стакић, Ступар и Иветић, па је ово прилика да се младе снаге наметну – рекао је Божичић.

Један од оних који ће заузети своје мјесто у стартних 11 је и Синиша Дујаковић.

– Биће ово врло тешка утакмица за нас, Слобода ће имати императив побједе, али мислим да имамо квалитетнији састав и да ћемо кроз добру игру доћи до пзитивног резултата, који би нас приближио остварењу коначног циља – истакао је Дујаковић.

Слобода је уз Козару најнеефикаснији тим, али и екипа са једном од најлошијих одбрана у лиги. Утакмица Слобода – Борац игра се сутра са почетком у 17.00 часова, а правду ће дијелити Горан Параџик из Љубушког са помоћницима Антом Сучићем (Нова Била) и Тонијем Бандићем (Груде).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.