|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.05.2012. u 20:30

U TUZLU PO BOD(OVE)

U Borcu je atmosfera znatno vedrija poslije trijumfa nad Čelikom, ali vremena za slavlje nema, jer ubrzani ritam igranja utakmica u Premijer ligi donosi novo iskušenje. Gostovanje u Tuzli je po riječima trenera Borca jedna od najtežih utakmica ove sezone.

– Sloboda je u krizi i za opstanak joj je prijeko potrebna pobjeda. Doveli su iskusnog stručnjaka uoči sutrašnjeg meča, međutim mi imamo svoj cilj i želja nam je da ostanemo neporaženi. Prisutni su određeni kadrovski problemi, ali tako je od prve moje utakmice na kormilu Borca. Nedostajaće nam Krunić, Stakić, Stupar i Ivetić, pa je ovo prilika da se mlade snage nametnu – rekao je Božičić.

Jedan od onih koji će zauzeti svoje mjesto u startnih 11 je i Siniša Dujaković.

– Biće ovo vrlo teška utakmica za nas, Sloboda će imati imperativ pobjede, ali mislim da imamo kvalitetniji sastav i da ćemo kroz dobru igru doći do pzitivnog rezultata, koji bi nas približio ostvarenju konačnog cilja – istakao je Dujaković.

Sloboda je uz Kozaru najneefikasniji tim, ali i ekipa sa jednom od najlošijih odbrana u ligi. Utakmica Sloboda – Borac igra se sutra sa početkom u 17.00 časova, a pravdu će dijeliti Goran Paradžik iz Ljubuškog sa pomoćnicima Antom Sučićem (Nova Bila) i Tonijem Bandićem (Grude).

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net