UO FK Borac: Izborna skupština zakazana za 10. april 

UO FK Borac održao je vanrednu sjednicu u Banjaluci i tom prilikom sumiran je rad članova klupskog rukovodstva, te stručnog štaba i ekipe. 

FK Borac, i ove sezone je u borbi za novi izlazak na evropsku scenu što je, u ovom trenutku, primarni klupski cilj. 

U minule tri sezone, fudbaleri našeg kluba su tri puta izborili nastup u kvalifikacijama za evropska takmičenja i to je, rezultatski, jedan od najvećih uspjeha u klupskoj istoriji. 

U našu Platonovu ulicu stigla je i šampionska titula, a igrali smo i finale Kupa BiH. 

U tekuću sezonu, FK Borac je ušao sa velikim ambicijama i ciljem, da se bori za sve trofeje na ovdašnjoj fudbalskoj sceni. 

U fudbalu, kao i u životu, stvari nekada ne idu onako kako se planiraju. Klupsko rukovodstvo je svjesno da je bilo uspona i padova tokom ove sezone, ali se naša ekipa i dalje bori za evropsku scenu. 

Stručni štab i fudbaleri imaju puno povjerenje članova UO FK Borac, a želja svih je da se ostvari zacrtani cilj. 

UO FK Borac uložio je i veliki napor u poboljšanju infrastrukture na Gradskom stadionu koja je godinama bila zapostavljena. 

Rekonstruisana je rasvjeta na reflektorima, postavljeni su elektronski čitači ulaznica na kapijama, a kruna dosadašnjeg rada je postavljanje nove travnate podloge na terenu Gradskog stadiona. 

Iza sadašnjeg klupskog rukovodstva su rad i rezultati vidljivi i golim okom. 

Da je moglo bolje-moglo je jer uvijek može bolje. 

Od svojih dobrih, ali i loših poteza članovi UO FK Borac nikada nisu bježali i uvijek su, od početka mandata, bili spremni da prihvate odgovornost. 

Na početku smo proljećnog dijela sezone. 

Iza nas su dvije premijerligaške utakmice, a uprkos bolnoj eliminaciji iz Kupa BiH, uvjereni smo da ćemo imati razloga za zadovoljstvo na kraju sezone. 

Ipak, svi moramo još jače da radimo i da svi zajedno grabimo ka cilju. 

UO FK Borac ovim putem želi i da obavijesti javnost da je, na današnjoj vanrednoj sjednici, donesena odluka da se 10. aprila održi izborna skupština FK Borac na kojoj će biti izabran novi predsjednik i članovi UO FK Borac. 

FK Borac uvijek je iznad svih i ovim putem želimo da pozovemo sve naše pristalice da pruže podršku fudbalerima na utakmici u subotu.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.