UPRAVA, IGRAČI, STRUČNI ŠTAB I RADNA ZAJEDNICA OBILJEŽILI KRAJ POLUSEZONE

grupna 1

Iza FK Borac je turbulentna godina. Svima je poznato šta se dešavalo krajem prošle sezone i na koji način je Borac eliminisan iz BH elite. Uprkos svemu Darko Vojvodić i njegovi izabranici, predvođeni aktuelnom upravom našli su snage i nalaze se na najboljem putu da se vrate u Premijer ligu BiH. Borac je kraj godine dočekao lider u Prvoj ligi Republike Srpske. Večeras su uprava, igrači, stručni štab i radna zajednica našeg kluba u banjalučkom restoranu Agape obilježili kraj uspješne polusezone.

uprava 1

Ono što je najbitnije na odmor svi odlaze punih džepova i bez dugova, jer su svi dobili plate i to je nešto što duži niz godina, nažalost, ne samo u Borcu nije bio slučaj.

igraci

Osmjesi zadovoljstva i urađenim i odlučnost da na proljeće budu još bolji obilježili su ovo posljednje klupsko druženje u ovoj godini.

mi 1

Već u naredni petak, u 17.00 časova na programu je Crveno – plavo veče FK Borac na kojem će se obezbijediti dodatna sredstva za stabilno funkcionisanje kluba, koje bi trebalo da predstavlja temelj budućih uspjeha crveno – plavih.

micko 1

med 1

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.