УСЛОВИ ЗА РАД ОДЛИЧНИ

Фудбалери Борца су по доласку у Медулин одрадили први тренинг и сви у стручном штабу су презадовољни условима, а поготово због чињенице да им је домаћин омогућио да један дио тренинга одраде у вечерњем термину, под свјетлошћу рефлектора.

У јутарњим часовима тренер Јањић практикује рад у теретани, који се базира на стицању снаге и вјежбама баланса и стабилизације. У поподневним часовима је на програму рад са лоптом, гдје се увјежбавају техничко-тактичке варијанте.

– Морам похвалити домаћине који су нам омогућили одличне услове за рад. Играчи су свјесни чињенице да морамо спремни дочекати прво коло наставка првенства, а до тада је неопходно да уиграмо све линије тима. У сутрашњој контролној утакмици против Медулина сви ће добити одређену минутажу, осим Ђокића, који ради по посебном програму јер се као посљедњи прикључио екипи – истакао је тренер Борца Александар Јањић.

Треба истаћи да је Борис Распудић постао отац, његова супруга је родила сина, тако да је и то једна радосна новост из редова црвено-плавих.

Утакмица са Медулином се игра сутра са почетком у 15:30 часова.

Иначе, вриједи истаћи да је тренутни број странаца (фудбалера који немају бх. пасош) у екипи Борца 8, а то су: Владан Милосављев, Владимир Ђилас, Филип Ристовски, Марко Прљевић, Армандо Манце, Тони Јовић, Срђан Бечелић и Лазар Марјановић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.