|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 05.02.2016. u 15:41

USLOVI ZA RAD ODLIČNI

Fudbaleri Borca su po dolasku u Medulin odradili prvi trening i svi u stručnom štabu su prezadovoljni uslovima, a pogotovo zbog činjenice da im je domaćin omogućio da jedan dio treninga odrade u večernjem terminu, pod svjetlošću reflektora.

U jutarnjim časovima trener Janjić praktikuje rad u teretani, koji se bazira na sticanju snage i vježbama balansa i stabilizacije. U popodnevnim časovima je na programu rad sa loptom, gdje se uvježbavaju tehničko-taktičke varijante.

– Moram pohvaliti domaćine koji su nam omogućili odlične uslove za rad. Igrači su svjesni činjenice da moramo spremni dočekati prvo kolo nastavka prvenstva, a do tada je neophodno da uigramo sve linije tima. U sutrašnjoj kontrolnoj utakmici protiv Medulina svi će dobiti određenu minutažu, osim Đokića, koji radi po posebnom programu jer se kao posljednji priključio ekipi – istakao je trener Borca Aleksandar Janjić.

Treba istaći da je Boris Raspudić postao otac, njegova supruga je rodila sina, tako da je i to jedna radosna novost iz redova crveno-plavih.

Utakmica sa Medulinom se igra sutra sa početkom u 15:30 časova.

Inače, vrijedi istaći da je trenutni broj stranaca (fudbalera koji nemaju bh. pasoš) u ekipi Borca 8, a to su: Vladan Milosavljev, Vladimir Đilas, Filip Ristovski, Marko Prljević, Armando Mance, Toni Jović, Srđan Bečelić i Lazar Marjanović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net