ВЕЛИКАН ИГРА ЗА СОФИЈУ!

Утакмица 20. кола Прве фудбалске лиге Републике Српске између Борца и фочанске Сутјеске, која се игра у суботу (1. април) од 18 часова на Градском стадиону, имаће и хуманитарни карактер. Наиме, сав приход од продаје улазница које ће се продавати по цијени од 3 КМ (источна трибина) и 6 КМ (западна трибина) биће уплаћен за потребе лијечења трогодишње Бањалучанке Софије Мићевић, која болује од акутне лимфобластне леукемије.

Такође, Фудбалски клуб Борац ће током сутрашњег дана послати близу 500 дописа и мејлова привредним субјектима са молбом да, кроз куповину улазница, помогну у реализацији споменуте акције. Такође, Фудбалски клуб Борац апелује на све остале институције, угоститељске објекте и сл. да се прикључе хуманитарној акцији и заједно окупе око хумане мисије Великана из Платонове, који ће у паузи између два полувремена утакмице са Сутјеском објавити износ који је зарађен од продаје улазница и који ће бити уплаћен за лијечење Софије Мићевић.

Иначе, Софија је лијечена на Институту за заштиту мајке и детета Др Вукан Чупић у Београду, гдје се и тренутно налази, заједно са мајком Симоном. С обзиром да су у споменутој установи исцрпљене све могућности за даље лијечење, Софију је потребно послати на клинику „Johns Hopkins Medicine International“ у Балтимору, гдје су за први дио лијечења потребна средства у износу од 270 000 долара.

Грађани новац могу да уплате и на сљедеће начине:

1) путем текућег рачуна:

Софија Мићевић

Нова банка а.д. Бањалука

број текућег рачуна: 5551000032354997

2) путем девизног рачуна:

Софија Мићевић

Нова банка а.д. Бањалука

број девизног рачуна: 5550000032355338

SWIFT: nobiba22

3) путем Хуманитарне организације Будимо људи (подрачун за Софију Мићевић)

рачун  у UniCredit Загребачкој банци

3383502257474786 (КМ рачун)

За више информација, грађани могу да се обрате Вањи Мићевићу, Равногорска 11, Бањалука, број телефона: 066/881-043.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.