VICO ZELJKOVIĆ KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA FS BiH, ALI I OSTAJE NA ČELU BORCA!

Na redovnoj godišnjoj Skupštini, FK Borac odlučeno je da dosadašnji predsjednik Vico Zeljković ostaje na čelu kluba do septembra kada će staviti mandat na raspolaganje. A onda će biti kandidat za mjesto prvog čovjeka FS BiH.

Vico Zeljković je funkciju predsjednika Borca preuzeo u junu 2018. godine kada je naslijedio dotadašnjeg prvog čovjeka kluba Branka Kovačevića, dok je čelnu funkciju u Fudbalskom savezu Republike Srpske preuzeo u januaru ove godine od smijenjenog predsjednika Mile Kovačevića.

Zeljković je u obraćanju delegatima istakao da su crveno – plavi prvi put u istoriji kluba dobili licencu za evropska takmičenja i Premijer ligu Bosne i Hercegovine u prvostepenom postupku!

Kako je istakao prvi čovjek našeg kluba, Borac bi u narednpj sezoni trebao igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, jer se očekuje u narednih nekoliko dana odluka Takmičarske komisije FS BiH o prekidu šampionata, obzirom da na području Republike Srpske do 1. jula neće biti moguće održavanje sportskih manifestacija.

Pogledajte šta je novinarima u Banjaluci danas rekao predsjednik našeg tima.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.