ВИЦО ЗЕЉКОВИЋ НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК БОРЦА!

fkb

Дојучерашњи потпредсједник Борца, Вицо Зељковић изабран је за првог човјека клуба из Платонове улице, једногласном одлуком делегата на Скупштини клуба, која је одржана вечерас у Трофејној сали на Градском стадиону. На тај начин усвојена је и оставка сад већ бившег предсједника Бранка Ковачевића, који је кооптиран у Управу клуба у којој су остали Марио Кесеровић, односно Виктор Латиновић. Управа Борца биће освјежена новим лицима, Драгомиром Батаром, Ђорђем Грубишићем и Лјубом Томићем.

На Скупштини Борца, којом је предсједавао Драган Толимир, било је присутно 22 од 27 чланова, једногласно је усвојен и Извјештај о раду Управе у периоду од 1.1.2017 до 1.5.2018. године, као и оставке браће Пушић, Ведрана и Дамира, али и Дарка Милуновића, односно Светозара Петковића. На идентичан начин (једногласно) је усвојен и приједлог о измјени и допуни Статута клуба који се односи на тачку 22, а тиче се чланства Скупштини клуба.

fkb2

– Велика одговорност је и на мени и мојим сарадницима. Ријешили смо деценијски проблем клуба, дуг према ШФ Джаја и то вансудским поравањем овјереним код нотара. Такође, извојевали смо побједу на ИО ФС БиХ, јер је жријеб Премијер лиге БиХ заказан за сутра одгођен, а наш предмет је у УЕФИ. Хвала Мили Ковачевићу на помоћи да се делегира и да све оде у европску Кућу фудбала, која ће одлучити да ли можемо да останемо. Надамо се да ће УЕФА пресудити у корист Борца, али и ако не буде тако, не треба то схватити трагично јер и да играмо Прву лигу РС циљ ће нам бити враћање дугова. Наш основни циљ је био да клуб живи, да се не гаси, јер само ако живи може да рјешава дугове и проблеме. Дуг према добављачима, радној заједници, играчима износи 2.274.246КМ. То је дуг који је пронађен, и процјена је да то можемо да ријешимо са 1.300.000КМ, биле су прве ријечи новог предсједника Борца, Вице Зељковића у обраћању представницима медија.

Прозвика играча пред почетак припрема заказана је за сутра у 10.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.