|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.03.2018. u 11:58

VOJVODIĆ: BOLJI SMO OD VITEZA!

fkb

Fudbaleri Borca sutra dočekuju ekipu Viteza u meču trećeg kola Lige za opstanak BH Telekom Premijer lige BiH. Na tom susretu na klupi Banjalučana debitovaće novi trener Darko Vojvodić. Šef struke crveno – plavih ističe da je pozitivno nervozan pred sutrašnji duel.

– Atmosfera u ekipi je dobra, a biće još bolja kad pobjedimo. Za nas je meč protiv Viteza jako bitan. Moji momci imaju potencijal za mnogo više od same pobjede nad sutrašnjim rivalom. Kad to kažem mislim da zaslužuju Ligu za prvaka, a ne Ligu za opstanak. Imamo sjajne igrače, nemam zamjerke na bilo šta. Spremni smo za sutrašnji meč, jasan je Vojvodić.

Za sutrašnji duel Vojvodić ne može da računa na suspendovane Lučića i Danilovića, uz več duže vrijeme povrijeđene Trkulju, Sinišu i Stefana Dujakovića, te Kondića.

– Vitez je idealan rival za nas. Bolji smo od njih. Ako Vitez ne možemo pobjediti, onda sve ovo što radimo nema smisla. Hoću da vratimo i publiku na stadion. Igraćemo sa dva špica, Kunićem i Mahovićem, iza njih će igrati Veselinović, koji je po meni među pet najboljih igrača u ligi, naglašava Vojvodić.

Timovi koje je vodio Darko Vojvodić bili su dominantni na svom terenu. Novi Borčev šef struke vjeruje da će se ta tradicija nastaviti i u Platonovoj.

– Sa Slogom i GOŠK-om sam imao sve pobjede kući, dok sam sa Slavijom i Drinom po jednom poražen na domaćem terenu, otkrio je Vojvodić.

Utakmica Borac – Vitez igra se sutra Gradskom stadionu. Meč počinje u 16.00 časova.

foto: borac-sport.com

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net