ВОЈВОДИЋ: БОРАЦ ЈЕ ОГРОМАН КЛУБ, А ТЕРЕН ЈЕ МОЈА КАНЦЕЛАРИЈА!

fkb 2

У просторијама ФК Борац данас је представљен нови тренер Дарко Војводић. Некадашњи шеф струке Сутјеске из Фоче, Пролетера из Теслића, зворничке Дрине, тузланске Слободе, Радничког из Лукавца, ГОШК-а из Габеле (у два мандата), Славије из Источног Сарајева, Травника, Звијезде из Градачца и Слоге из Симиног Хана потписао је уговор до краја сезоне са бањалучким клубом уз опцију продужетка истог уколико обе стране буду задовољне.

– Моји први утисци су одлични. Борац је огроман клуб и мора да се бори за шампионску титулу овдје. Надам се да ћу се одужити на повјерењу које ми је указано. Моје је да радим и да направимо резултат, а терен ми је канцеларија. Имамо ми и одређених проблема, али ћемо их рјешавати. Надам се да ћемо опстати, било је прво што је рекао Војводић на данашњем представљању.

Предсједник Борца Бранко Ковачевић није крио задовољство што је склопљен уговор са Дарком Војводићем.

– Нашли смо квалитетно рјешење. Лако смо нашли заједнички језик и надам се да ћемо направити резултат и продужити уговор са Дарком на крају сезоне, истакао је Ковачевић.

Дарко Војводић дуго није био у Бањалуци. По доласку у клуб није крио изненађење како Великан из Платонове данас изгледа.

– Нисам знао да је Борац овако инфраструктурно напредовао. Ми на терену морамо се подићи на тај ниво. Да ми је неко рекао да ће се Борац борити за опстанак прије извјесног времена, не бих му вјеровао, али извући ћемо се, оптимиста је Војводић.

fkb

Нови тренер Борца генерално је задовољан играчким кадром и наглашава да тим има још резерве које није приказао.

– Ми имамо добар играчки кадар. Морамо Пузигаћу рехабилитовати, некако ми је запао у неку апатију, али он је искусан играч, вратићемо га. Нама треба један искусан голман и још један шпиц, то је под обавезно, јасан је Дарко Војводић.

У наредна два кола Лиге за опстанак Борац је домаћин Витезу и ГОШК-у.

Витезу је све подрђено. Морамо побједити и њих и ГОШК. Играчима неће изаћи са терена док не добију оба та меча! Спремићемо се добро и побједити, закључио је Дарко Војводић.

СТРУЧНИ ШТАБ

Дарку Војводићу помагаће Марко Максимовић, Радован Гајић, те тренер голмана Владо Дамјанић и кондициони тренер Немања Злојутро.

– Састав стручног штаба је најмањи проблем. Све су то сјајни момци, вриједни и сигуран сам да ћемо имати врхунску сарадњу. Сви смо ми у служби Борца, категоричан је Војводић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.