ВРАЊЕШ: ИМАМО ДОВОЉНО ВРЕМЕНА ДА УНАПРИЈЕДИМО ДОБРЕ И ОТКЛОНИМО ЛОШЕ СТВАРИ

Фудбалери Борца поражени су јуче резултатом 0:1 од екипе Синдиката професионалних фудбалера Србије Независност у првој контролној утакмици у склопу припрема на Златибору. Једини гол на утакмици виђен је у 25. минуту, када је, након корнера „синдикалаца“, властиту мрежу затресао штопер црвено-плавих Илија Даниловић.

Шеф стручног штаба Борца Жељко Врањеш рекао је након меча да, свакако, постоје одређени сегменти игре који морају да буду исправљени, али има и оних који могу да добију пролазну оцјену.

– Могу да будем задовољан трчањем и посједом лопте, када је у питању јучерашња утакмица. Доминирали смо читавим током утакмице, а аутогол се десио након јединог корнера који је извела екипа Синдиката професионалних фудбалера Србије Независност. Уочене су, свакако. грешке, али је било и добрих ствари. Имамо довољно времена до почетка Премијер лиге да те добре ствари додатно унаприједимо, али и да исправимо недостатке – навео је Врањеш.

Први чувар мреже Великана из Платонове Асмир Авдукић сматра да је одлазак на припреме на Златибор пун погодак, у смислу међусобног упознавања екипе.

– Одиграли смо тек једну утакмицу, сигурно је да су ноге тешке, тако да не могу да дам неку посебну оцјену. Стварали смо шансе, док противник за 90 минута није направио ништа осим тог несрећно примљеног гола. Поједини играчи се још упознају, тако да сматрам да ће нам ових 15 дана на Златибору одлично доћи како бисмо се уиграли на жељени начин и спремно дочекали све изазове које са собом носи наступ у Премијер лиги БиХ – навео је Авдукић.

Другу утакмицу на српској планини Борац ће одиграти у петак (30. јуна) од 19 часова против екипе Конкордија Кјажна, која је прошле такмичарске сезоне заузела 11. мјесто у елитном рангу румунског фудбала.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.