|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 28.06.2017. u 14:37

VRANJEŠ: IMAMO DOVOLJNO VREMENA DA UNAPRIJEDIMO DOBRE I OTKLONIMO LOŠE STVARI

Fudbaleri Borca poraženi su juče rezultatom 0:1 od ekipe Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Nezavisnost u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema na Zlatiboru. Jedini gol na utakmici viđen je u 25. minutu, kada je, nakon kornera “sindikalaca”, vlastitu mrežu zatresao štoper crveno-plavih Ilija Danilović.

Šef stručnog štaba Borca Željko Vranješ rekao je nakon meča da, svakako, postoje određeni segmenti igre koji moraju da budu ispravljeni, ali ima i onih koji mogu da dobiju prolaznu ocjenu.

– Mogu da budem zadovoljan trčanjem i posjedom lopte, kada je u pitanju jučerašnja utakmica. Dominirali smo čitavim tokom utakmice, a autogol se desio nakon jedinog kornera koji je izvela ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Nezavisnost. Uočene su, svakako. greške, ali je bilo i dobrih stvari. Imamo dovoljno vremena do početka Premijer lige da te dobre stvari dodatno unaprijedimo, ali i da ispravimo nedostatke – naveo je Vranješ.

Prvi čuvar mreže Velikana iz Platonove Asmir Avdukić smatra da je odlazak na pripreme na Zlatibor pun pogodak, u smislu međusobnog upoznavanja ekipe.

– Odigrali smo tek jednu utakmicu, sigurno je da su noge teške, tako da ne mogu da dam neku posebnu ocjenu. Stvarali smo šanse, dok protivnik za 90 minuta nije napravio ništa osim tog nesrećno primljenog gola. Pojedini igrači se još upoznaju, tako da smatram da će nam ovih 15 dana na Zlatiboru odlično doći kako bismo se uigrali na željeni način i spremno dočekali sve izazove koje sa sobom nosi nastup u Premijer ligi BiH – naveo je Avdukić.

Drugu utakmicu na srpskoj planini Borac će odigrati u petak (30. juna) od 19 časova protiv ekipe Konkordija Kjažna, koja je prošle takmičarske sezone zauzela 11. mjesto u elitnom rangu rumunskog fudbala.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net