VRATIO SE MARKO JOVANOVIĆ

Borčev „komandant odbrane“ Marko Jovanović odradio je večeras prvi „puni“ trening još od zime! Zbog teške povrede, nekadašnji defanzivac Partizana i Visle propustio je cijelu prošlu polusezonu, ali teške trenutke ostavlja iza sebe.

Povreda je, svakako, bila nezgodna, vukla je jednu, drugu, treću stvar… Bitno je da smo na kraju ustanovili šta je problem i da smo to sanirali. Daće Bog da sam to ostavio iza sebe. Danas mi je prvi trening u cjelini, ali već neko vrijeme treniram jako sa strane. Nisam htio da žurim, htio sam da budem sto posto siguran. Dobro se osjećam, biće mi potrebno još malo vremena da se spremim, ali bitno je da sam zdrav, rekao je Jovanović.

Marko Jovanović ističe da je još uvijek teško reći kada bi u potpunosti mogao da bude „onaj stari“, ali da će se to desiti vrlo brzo.

-Mnogo sam radio sa trenerom Božićem, takođe i sa kondicionim timom. Najbitnije je da sam zdrav, a kad ću biti spreman u potpunosti, da li je to dan, dva, tri, pet… Vidjećemo, prije ili kasnije će se desiti. Radiću sigurno još neke dodatne stvari nakon treninga da poboljšam fizičku spremu, biće mi potrebno još rada sa loptom, ali najgore je, nadam se, prošlo, pa su samo ostale finese da se odrađuju, zaključio je Jovanović.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.