VRIJEME JE ZA DERBI: SVI DA DAMO 200% ZA POBJEDU (VIDEO)

S ciljem da, nakon devedeset minuta fudbalskog okršaja, stadion Mlakve napuste udzginutih ruku, ali uz oprez i punu koncentraciju, fudbaleri našeg kluba ulaze u jedan od najvećih derbijha ovdašnjeg fudbala. U nedjelju ih, u Novom Gradu, na drugoj strani terena čeka ekipa Sarajeva, a igrači i stručni štab motivisani su da se pokažu u najboljem svjetlu.

„S jedne strane nam je krivo što ne možemo da dočekamo Sarajevo na našem Gradskom stadionu u Banjaluci, ali bez obzira na to i u Novom Gradu treba da se ponašamo kao da igramo kod kuće. Moramo biti maksimalno oprezni i fokusirani jer Sarajevo ima velike ambicije, ne samo u ovom meču, već u cijeloj sezoni. Napravili smo loš rezultat u prethodnom kolu i sada želimo da pokažemo svima da ovaj tim vrijedi i da možemo ostvariti velike rezultate u ovoj sezoni. Ponavljam, najljepše je igrati ovakve utakmice, ali uz maksimalan oprez“, ističe Dejan Meleg.

U stručnom štabu ne kriju da Jovo Lukić ima manjih problema sa povredom, a Darko Lazić sa virozom. Uprkos kadrovskim problemima, Dragan Šarac, asistent u stručnom štabu našeg kluba, nema dilemu pa jasno poručuje.

„Svi oni koji budu počeli, kao i oni igrači sa klupe, daće 200 % za klub, dres i ovaj grad da ostvarimo pozitivan rezultat. Vjerujem da se svlačionica digla na visok nivo. Igrači su svjesni zajedno sa stručnim štabom i svima u klubu koliko nam je važna ova, ali i svaka naredna utakmica. Borićemo se i samo kvalitetom ćemo zaslužiti sreću. Pokušaćemo da osvojimo tri boda. Što se tiče ekipe Sarajeva, stvarno su se dobro pojačali, imaju kvalitetne igrače na gotovo svim pozicijama.” , kaže Šarac.

Utakmica Borac – Sarajevo igra se u nedelju na stadionu Mlakve u Novom Gradu. Početak je u 17.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.