|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 03.08.2017. u 17:37

WEBSHOP VELIKANA OD 7. AVGUSTA!

Od ponedjeljka, 7. avgusta, Fudbalski klub Borac kreće u realizaciju jednog od najznačajnijih marketinških projekata u klupskoj istoriji! Riječ je o fan shop-u, koji će u početku djelovati kao webshop i koji se pokreće u cilju zadovoljavanja potreba ogromnog broja navijača Velikana iz Platonove, sa kojima je rukovodstvo u svakodnevnoj komunikaciji putem društvenih mreža!

Aktuelna uprava kluba, koja je rukovođenje istim preuzela 19. januara prošle godine, kao jedan od prioriteta odredila je otvaranje klupskog fan shop-a, u kojem bi armija navijača i simpatizera Borca mogla da nabavi zavidan broj artikala. Međutim, klub je u tim trenucima bio pred gašenjem i prijetio mu je nestanak sa sportske scene, te se rukovodstvo uhvatilo u koštac sa nagomilanim problemima, koji se, prije svega, odnose na dugovanja prema povjeriocima (bivšim igračima, trenerima, Radnoj zajednici…),  izgradnju pomoćnog terena u sklopu Gradskog stadiona, ali i popravljanje organizacije i funkcionisanja samog kluba.

Fudbalski klub Borac ni sada nije u finansijskoj mogućnosti da svojim navijačima ponudi reprezentativan fan shop, s obzirom da je za otvaranje istog potreban veliki novčani iznos, ali je, nakon mnogobrojnih zahtjeva za klupskim suvenirima koji dolaze na adresu kluba, marketing služba FK Borac odlučila da kao početak sprovođenja ovih aktivnosti pokrene webshop!

Planirano je, naime, da Fudbalski klub Borac svakog ponedjeljka navijačima ponudi tri artikla, koji će moći da se naruče svakog radnog dana, zaključno sa petkom do 12 časova. Ponuđeni artikli mogu da se naruče putem e-mail adrese fkboracmarketing@gmail.com, broja telefona marketing službe 051-924-019, ili zvaničnih klupskih Facebook i Instagram profila.

Sve što navijači koji su zainteresovani za kupovinu treba da urade jeste da na bilo koji način koji je gore naveden napišu za koji su artikal zainteresovani i saopšte lične podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj telefona). Naručeni artikli mogu da se preuzmu odmah sljedeće sedmice svakog radnog dana od 9 do 15 časova u kancelariji marketing službe FK Borac (prvi sprat zapadne tribine Gradskog stadiona), ili ih marketing služba može poslati na kućnu adresu o trošku naručioca.

Fudbalski klub Borac planira da u narednih godinu dana, od dana pokretanja ovog za nas veoma značajnog projekta, navijačima i simpatizerima ponudi više od 200 artikala (suveniri, tekstil…) za sve muške i ženske starosne generacije. Takođe, pozivamo sve navijače koji se bave dizajnom da predlože i naprave idejni projekat nekog od artikala s obzirom da će svi artikli koji budu zadovoljavali kriterijume kluba kakav je Borac biti proizvedeni, a idejni tvorac će biti adekvatno nagrađen za trud i zalaganje u našem zajedničkom projektu!

Ističemo da će svaki proizvedeni artikal biti označen zvaničnom robnom markom Fudbalskog kluba Borac, te da je u planu i pokretanje zvaničnog sajta webshop-a, kao i to da će na izbor artikala koji će biti proizvedeni uticati i period u godini (ljeto, početak školske godine, zima, novogodišnji i božićni praznici…).

Na kraju, napominjeno da će sav prihod prikupljen od prodaje artikala na ovaj način biti akumuliran ka ostvarenju ranije spomenutog zacrtanog cilja, odnosno za potrebe otvaranja evropskog fan shop-a, koje je planirano ne prije naredne godine i kojim će se ponositi svi navijači i simpatizeri Borca širom BiH, ali i Evrope i svijeta!

Direktor marketinga FK Borac Boris Udovičić

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net