За мирну мрежу, за нове побједе: Марко Милошевић у Борчевом табору

Борчеву мрежу у наставку сезоне чуваће Марко Милошевић који нам је стигао из мађарског Дебрецина. Поникао је у Земуну, у којем је оставио дубок траг, а инострану каријеру градио је у Казахстану и Мађарској.

Радује се, каже, новом изазову и не крије шта је пресудило да дође у наш клуб.

„Добро знам да је Борац клуб са дугом традицијом, богатом историјом и да се бори за шампионску титулу. Све то је утицало да дођем у Бањалуку. Желим да дам свој пун допринос екипи на терену, те да се докажем пред бањалучком публиком и најватренијим навијачима. Мотивисан сам и радујем се новом изазову. Даћу све од себе да, заједно са саиграчима, клуб оствари све своје циљеве и да се, заједно, радујемо трофејима.“ рекао је Милошевић.

Неколицину наших играча већ познаје са фудбалских терена, а упознат је и са квалитетом Премијер лиге.

„Пратио сам лигу колико сам могао, а посебно сам упознат са екипама које су у самом врху. На нама је да добро одрадимо припреме. Вјерујем да ћу се лако уклопити јер знам да у Борцу играју момци који су прије свега добри људи, а сви имамо исти циљ.“ рекао је Милошевић са чији квалитетима је добро упознат и наш тренер голмана Синиша Мркобрада који га је имао на оку с првим даном потраге за новим чуваром мреже.

Задовољство је и у нашем спортском сектору. Оливер Јандрић, спортски директор ФК Борац, имао је пуне руке посла ових дана, а радује га што се на вријеме ријешило једно од круцијалних питања око играчког кадра за наставак сезоне.

„Веома смо задовољни што смо постигли договор са Марком Милошевићем који је потписао једноипогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње. Марко је одличан голман, али га красе и сви они људски квалитети које желимо да имамо у нашој екипи -карактер, срчаност и борбеност. Борац ове сезоне јуриша на све трофеје и увјерен сам да ће Марко бити од велике помоћи нашој екипи на путу ка остварењу свих циљева.“ рекао је Оливер Јандрић, спортски директор ФК Борац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.