ZA NOVE POBJEDE: FK BORAC I JUVENTA SPORT NASTAVLJAJU SARADNJU

Uspješna saradnja započeta prije pet godina danas je produžena za još tri godine,  pa FK Borac i „Juventa sport“ nastavljaju zajedničkim koracima ka novim uspjesima.

Banjalučki „crveno plavi“ ostaju vjerni sportskoj  opremi španskog „Kelmea“ u kojoj su minulih sezona ostvarili velike pobjede.

„Naša uspješna saradnja protkana je brojnim uspjesima FK Borac, pa smo na obostrano zadovoljstvo potpisali novi ugovor. Kompanija „Juventa sport“ je važan šraf u našem funkcionisanju, i sa te strane imam samo riječi hvale za sve ono što rade za FK Borac. Uvjeren sam da ćemo u naredne tri godine slaviti još veće uspjehe.“, rekao je Bogoljub Zeljković , potpredsjednik FK Borac.

Zadovoljstvo ne krije ni Zoran Deket, iz kompanije „Juventa sport“.

„Prije pet godina započeli smo uspješnu saradnju sa FK ‘Borac’, a na obostrano zadovoljstvo, danas smo je produžili. Ponosni smo što će fudbaleri Borca i u naredne tri godine nositi opremu „Kelme“. I ove godine, imamo specijalno dizajnirane, nove dresove, za banjalučkog velikana, koji će uskoro biti predstavljeni javnosti. Sportska oprema „Kelme“, koju nose fudbaleri Borca je vrhunskog kvaliteta, pruža veću udobnost i omogućava poboljšanje efikasnosti, ukratko prilagođena je profesionalnim fudbalerima u svakom segmentu.“, kaže Deket.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.