ZA NOVU ŠAMPIONSKU EPIZODU: POVRATAK GORANA ZAKARIĆA

Goran Zakarić vraća se u FK Borac nakon polusezone provedene u Saudijskoj Arabiji, a novi ugovor potpisan je na godinu dana.

U svom prvom mandatu, u crveno plavom dresu, bio je jedan od najboljih igrača šampionske generacije našeg kluba, a u Platonovu ulicu vraća se sa željom da sa saigračima još jednom pozlati igre na terenu.

Do sada je u Mtel Premijer ligi, Kupu BiH i na evropskoj sceni, odigrao 63 utakmice u Borčevom dresu, uz učinak od 16 postignutih golova i 20 asistencija.

„Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspjesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče dres FK Borac, a igrač takvog kalibra je uvijek dobrodošao u ekipu. Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će jurišati na oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo doći što dalje u Ligi konferencija“, ističe Bogoljub Zeljković potpredsjednik FK Borac.

Gorane, srećan ti povratak u drugu kuću i da nastaviš tamo gdje si stao!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.