ЗАГРЕБ – БОРАЦ 1:0

У пријатељској утакмици екипа Борца је у Загребу поражена од истоименог хрватског прволигаша с минималних 1:0. У овом сусрету наступило је 20 играча с обзиром да у Загреб нису путовали лакше повријеђени Дарко Малетић, Вуле Тривуновић и Љубиша Вукеља, те Марко Максимовић, Немања Дамјановић и Петар Кунић, који су од раније у фази опоравка. Свих 90 минута одиграли су Бојан Петрић и Борис Распудић.

– Више сам задовољан игром у другом, него у првом полувремену. Међутим, у оба дијела меча пропустили смо по три веома добре прилику. У првом су то учинили Николић у два наврата и Микић, а у наставку Видаковић, Муминовић и Срећо. Ово је мој први пораз послије повратка на клупу тима, али боље да је дошао сада, него у такмичарским утакмицама – рекао је тренер Владо Јагодић.

Током другог полувријемена утакмице група младића је каменовала аутобус Бањалучана, а том приликом полупана је једна бочна шајба. На срећу у бусу није било никога, тако да нико није повријеђен.

Стадион: СРЦ Загребело.

Гледалаца: 300.

Судија: Никола Беатовић (Загреб).

Стријелац: Крстановић у 17. минуту.

Жути картони: Пузигаћа, Сакан (Борац).

Загреб: Вишић, Цељак, Павловић, Токић, Џејмс, Дедић, Абдурахими, Новосел, Југовић, Парлов, Крстановић. Још су играли: Херцег, Пољак, Марјановић, Иванковић, Штиглец, Џефсон, Олшулић, Јурендић, Пејић, Шукај, Трепшић.

Борац: Авдукић, Петрић, Ћорић, Пузигаћа, Николић, Граховац, Распудић, Сакан, Микић, Стајић, Станчески. Још су играли: Марчетић, Беновић, Петровић, Дујаковић, Муминовић, Видаковић, Жарић, Срећо, Продановић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.