|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.10.2010. u 15:53

ZAGREB – BORAC 1:0

U prijateljskoj utakmici ekipa Borca je u Zagrebu poražena od istoimenog hrvatskog prvoligaša s minimalnih 1:0. U ovom susretu nastupilo je 20 igrača s obzirom da u Zagreb nisu putovali lakše povrijeđeni Darko Maletić, Vule Trivunović i Ljubiša Vukelja, te Marko Maksimović, Nemanja Damjanović i Petar Kunić, koji su od ranije u fazi oporavka. Svih 90 minuta odigrali su Bojan Petrić i Boris Raspudić.

– Više sam zadovoljan igrom u drugom, nego u prvom poluvremenu. Međutim, u oba dijela meča propustili smo po tri veoma dobre priliku. U prvom su to učinili Nikolić u dva navrata i Mikić, a u nastavku Vidaković, Muminović i Srećo. Ovo je moj prvi poraz poslije povratka na klupu tima, ali bolje da je došao sada, nego u takmičarskim utakmicama – rekao je trener Vlado Jagodić.

Tokom drugog poluvrijemena utakmice grupa mladića je kamenovala autobus Banjalučana, a tom prilikom polupana je jedna bočna šajba. Na sreću u busu nije bilo nikoga, tako da niko nije povrijeđen.

Stadion: SRC Zagrebelo.

Gledalaca: 300.

Sudija: Nikola Beatović (Zagreb).

Strijelac: Krstanović u 17. minutu.

Žuti kartoni: Puzigaća, Sakan (Borac).

Zagreb: Višić, Celjak, Pavlović, Tokić, Džejms, Dedić, Abdurahimi, Novosel, Jugović, Parlov, Krstanović. Još su igrali: Herceg, Poljak, Marjanović, Ivanković, Štiglec, Džefson, Olšulić, Jurendić, Pejić, Šukaj, Trepšić.

Borac: Avdukić, Petrić, Ćorić, Puzigaća, Nikolić, Grahovac, Raspudić, Sakan, Mikić, Stajić, Stančeski. Još su igrali: Marčetić, Benović, Petrović, Dujaković, Muminović, Vidaković, Žarić, Srećo, Prodanović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net