ЗАНИМА НАС САМО ПОБЈЕДА!

vojvodic2

Фудбалери Борца након побједе над Жељезничаром у првом колу Прве лиге Републике Српске окренути су сутрашњој утакмици другог кола против Текстилца из Дервенте. Црвено – плави су домаћини и јасно истичу да прихватају улогу фаворита иако респектују госте из Дервенте.

– Очекујем тешку утакмицу. То је добра, искусна екипа која дуго игра заједно. Ове године лига је захтјевна, три екипе ће испадати и свако тражи гдје ће узети што више бодова. Нормално да смо ми мамац за све и нормално да добрим резултатом они стичу самопоуздање, али мислим да то овог пута неће моћи да ураде. Ми смо много квалитетнији и бољи и очекујем да побиједимо, истакао је тренер Борца Дарко Војводић.

Он је потврдио и да неће мијењати екипу, јер нема разлога за то.

– Све играче имам на располагању, а немам разлога да мијењам екипу. Радуловић је на десном беку одиграо перфектно, иако то није његова позиција. Нама недостаје један класични десни бек. Мало смо задњих 25 минута ушли у неком грачу, као да играмо финале купа, почели смо да паничимо што не треба да радимо. Али гледам напредак у игри. Врло брзо ће доћи утакмице које ћемо побјеђивати са 5,6,7 голова, само док се неке ствари посложе. Прво коло је показало да има јако пуно добрих екипа и да неће бити тако лако као што сви мисле. Сви се крију иза Борца, свачије амбиције су највеће, али сви су нас гуртнули у први план. Наравно не бјежим од тога, волим да смо први, рекао је Војводић.

Дуел Борца и Жељезничара игра се у суботу од 19.30 часова на Градском стадиону у Бањалуци. Пренос је на бањалучкој Елта телевизији.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.