|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.08.2018. u 14:00

ZANIMA NAS SAMO POBJEDA!

vojvodic2

Fudbaleri Borca nakon pobjede nad Željezničarom u prvom kolu Prve lige Republike Srpske okrenuti su sutrašnjoj utakmici drugog kola protiv Tekstilca iz Dervente. Crveno – plavi su domaćini i jasno ističu da prihvataju ulogu favorita iako respektuju goste iz Dervente.

– Očekujem tešku utakmicu. To je dobra, iskusna ekipa koja dugo igra zajedno. Ove godine liga je zahtjevna, tri ekipe će ispadati i svako traži gdje će uzeti što više bodova. Normalno da smo mi mamac za sve i normalno da dobrim rezultatom oni stiču samopouzdanje, ali mislim da to ovog puta neće moći da urade. Mi smo mnogo kvalitetniji i bolji i očekujem da pobijedimo, istakao je trener Borca Darko Vojvodić.

On je potvrdio i da neće mijenjati ekipu, jer nema razloga za to.

– Sve igrače imam na raspolaganju, a nemam razloga da mijenjam ekipu. Radulović je na desnom beku odigrao perfektno, iako to nije njegova pozicija. Nama nedostaje jedan klasični desni bek. Malo smo zadnjih 25 minuta ušli u nekom graču, kao da igramo finale kupa, počeli smo da paničimo što ne treba da radimo. Ali gledam napredak u igri. Vrlo brzo će doći utakmice koje ćemo pobjeđivati sa 5,6,7 golova, samo dok se neke stvari poslože. Prvo kolo je pokazalo da ima jako puno dobrih ekipa i da neće biti tako lako kao što svi misle. Svi se kriju iza Borca, svačije ambicije su najveće, ali svi su nas gurtnuli u prvi plan. Naravno ne bježim od toga, volim da smo prvi, rekao je Vojvodić.

Duel Borca i Željezničara igra se u subotu od 19.30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci. Prenos je na banjalučkoj Elta televiziji.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net